Zoeken naar welke fietshelm voor elektrische fiets

 
welke fietshelm voor elektrische fiets
Testrapport beste fietshelm voor in de stad E-bike.nl.
De helm is relatief zwaar, en is. beste fietshelm 2020. Vergelijk beste koop geteste fietshelmen. Table of Contents. Wanneer ben je verplicht een helm te dragen? Waarom is het dragen van een helm zo belangrijk? Waar moet je op letten bij de aanschaf van een helm? Welke verschillende soorten urban helmen zijn er? Welke helm past bij mij? Prijs/kwaliteit: is een duurdere helm altijd beter? Fietshelmen zijn er in vele soorten en maten. Omdat de populariteit van fietsen blijft toenemen, neemt ook het aanbod in helmen toe. Want fietsen is leuk, maar veiligheid staat natuurlijk voorop. Een val zonder helm kan vervelende gevolgen hebben. Voor verschillende manieren van fietsen zijn er veel verschillende soorten helmen op de markt, in allerlei kleuren en met een breed scala aan verschillende - soms innovatieve - functies.
Fietshelm voor senior gebruikers van een elektrische fiets Consumentenbond Community.
Over deze community. Nieuws en mededelingen 60. Veelgestelde vragen 46. Aan de slag. Een bericht schrijven 2. Je profiel 2. Zo werkt het 3. Je account 3. Vervoer Vrije tijd. Fietshelm voor senior gebruikers van een elektrische fiets. Fietshelm voor senior gebruikers van een elektrische fiets. 5 jaar geleden. 15 March 2017. Het fietsseizoen staat weer voor de deur en daarmee stel ik mij weer de vraag op ik niet beter een helm dien kan gaan dragen. Ik behoor bij de groep senioren die een e-bike berijden en ik lees met enige regelmaat, dat ik mij tot de risicogroep dien rekenen. Misschien een rare vraag, maar ik stel hem toch maar. Zou er een keer een artikel gewijd kunnen worden aan fietshelmen, met daarbij die exemplaren welkemeer geschikt voor e-bike rijdende senioren? Waar moet ik op letten? Wat zijn de verschillen? Zijn er ook waar je de ventilatiesleuven van kunt sluiten bv. voor in de winter of tijdens regen? Zijn er met een vizier i.v.m. de wind in je ogen en voldoet dat? Nieuwste eerst Meeste stemmen. 5 jaar geleden. 17 March 2017. Beste Willemke, ik geef je idee voor een artikel over fietshelmen ter info door aan mijn collega's.
Op zoek naar een goedgekeurde speed pedelec helm? Fietsen van Stenis heeft uitgebreide keuzee - Fietsen van Stenis: fietsenwinkel Zutphen en Warnveld, deskundig advies.
Per 1 januari 2017 is voor rijden op een speed pedelec fiets een geschikte helm verplicht en moet de fiets een geel kentekenplaatje hebben. Daarnaast moet de fietser, net als de brommer, de autorijbaan gebruiken. Voor een gewone elektrische fiets maximaal 25 kilometer per uur zijn deze maatregelen niet van toepassing en mag zonder helm worden gefietst. Vraag is natuurlijk of dat verstandig is. Cratoni speed pedelec helmen. Het Duitse merk Caroni maakt innovatieve helmen, die meermaals prijswinnaar zijn door het ontwerp. Zo won de Vigor Commuter speedbike helm een Eurobike award. Het topmodel de Cratoni Smartride kun je met je smartphone verbinden en heeft verlichting en een ingebouwde crash sensor aan boord, die een melding kan sturen in geval van een ongeluk.
Fietshelm: een kopzorg minder! - Helmen - Fietsen.
Hoe past je fietshelm het beste? Hier moet je op letten. Kies een helm die voldoet aan de Europese EN 1078 norm of de NTA 8776 norm voor speed pedelecs. Meet de omtrek van het hoofd boven de wenkbrauwen. De omtrek van het hoofd moet overeenkomen met de maat van de helm.
Beste fietshelm - Top 10 fietshelmen 2022 BestGekozen.
3 new from €49,94., as of 19 september 2022 21:59.: Pro Sport Lights Pedelec Fietshelm. Pro Sport Lights Pedelec Fietshelm. niet op voorraad. De 5 beste fietshelmen van 2022 uitgelicht. Alle fietshelmen bij Belgische of Nederlandse webwinkels voldoen aan de Europese norm. Het gaat dus steeds om een veilige fietshelm, ongeacht of je nu de beste fietshelm bij Decathlon zoekt of eerder bij AS Adventure een fietshelm wilt kopen. Anderzijds zijn er wel een aantal afwegingen die je moet maken en dat gaat veel verder dan het onderscheid tussen een fietshelm voor een kind, een fietshelm voor een baby, een fietshelm voor dames of een fietshelm voor heren. Wat is een goede fietshelm? Wij geven voor jou weer wat volgens ons de 5 beste fietshelmen van het moment zijn. Bexley MIPS Giro helm. Giro Bexley MIPS. Giro Bexley MIPS. De Giro Bexley MIPS fietshelm is een compacte fietshelm maar een antimicrobiële vulling die ieder seizoen comfortabel aanvoelt. Het vizier is intrekbaar en vervangbaar en biedt bescherming tegen weer en wind. Daarnaast beschermt deze Giro fietshelm met vizier het achterhoofd en de slapen waardoor het zeker een geschikte elektrische fiets helm is.
Rijbewijs, helm en nummerplaat verplicht voor snelle elektrische fietsen Het Nieuwsblad.
Maar volgende regels gelden vanaf 1 oktober voor elektrische fietsen die sneller dan 25 km/u kunnen halen.: Bestuurders en passagiers van een speed pedelec moeten een helm dragen. Dat hoeft geen bromfietshelm te zijn maar mag een fietshelm zijn op voorwaarde dat die die bescherming biedt aan de slapen en het achterhoofd. Speed pedelecs moeten ook worden uitgerust met een nummerplaat die begint met de letter 'P. Ze zijn 10x12 centimeter. Bij een gemotoriseerde fiets of speed pedelec is een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid verplicht indien de motor autonoom kan werken zonder trappen.
Fietshelm koopgids - Tips waar je op moet letten Wielermagazine.
We wensen je veel plezier bij de aanschaf van je nieuwe fietshelm. Terug naar Koopgids. Koopgids Kooptips groepset 2018-11-28. Wielrennen Brede voet? Koopgids Welke Tacx trainer moet ik kopen? Wielrennen Triathlon kleding koopgids 2019-06-25. Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld.
FAQ elektrische fietsen FOD Mobiliteit.
Federale Commissie voor Verkeersveiligheid. Homologaties, technische keuring, massa's' en ladingen. U bent hier. Home Wegverkeer Wetgeving en reglementering FAQ elektrische fietsen. FAQ elektrische fietsen. Wat is het verschil tussen een rijwiel of fiets met elektrische hulpmotor, een gemotoriseerd rijwiel of fiets en een speed pedelec? Naast trapondersteuning is het mogelijk dat de motor ook aandrijfkracht levert zonder dat de bestuurder moet pedaleren.; Fietshelm goedgekeurd conform EN1078 met bijkomende voorwaarde dat de slapen en het achterhoofd beschermd moeten zijn.;
Fietshelm kopen Fietsenwinkel.nl.
Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. E-bikes van 25 merken. 10.000 e-bikes snel leverbaar. Onderhoud op 120 locaties in NL BE. E-bike van de Zaak. Toggle Nav Toggle Search. Snel naar alle e-bikes. Alle elektrische fietsen. Back2School - Elektrische schoolfietsen. E-bike tests 2022. AD Fietstest 2022. ANWB E-bike test 2022.
Fietshelmen - Welke fietshelm is geschikt voor mij? Koopgids Mantel.
Deel dit bericht. Fietshelmen - Welke fietshelm is geschikt voor mij? 14 Oktober 2021 8 April 2022. Fietshelmen heb je in allerlei soorten en maten. Op de racefiets en mountainbike wordt het gelukkig steeds vanzelfsprekender om een helm te dragen. Maar ook op de e-bike en zelfs op de stadsfiets zien we steeds meer mensen met een helm. In deze koopgids vertellen we je welke fietshelm geschikt is voor jou. Voor elke fietser bestaat er een geschikte fietshelm. Zo zijn er bijvoorbeeld racefiets helmen, MTB helmen, speed pedelec helmen, e-bike helmen en kinderhelmen. Als je weet op welke fiets je stapt ben je dus al een heel eind.

Contacteer ons