Zoeken naar speed pedelec helm met vizier

 
speed pedelec helm met vizier
LAZER INTRODUCEERT NTA GECERTI- FICEERDE SPEED PEDELEC-HELMEN - Ridersguide.
Dit is een alternatief voor het verplicht dragen van een helm die voldoet aan ECE R22-norm. LAZER ANVERZ NTA. De LAZER Anverz NTA helm is ontworpen om perfect te passen bij een speed pedelec of een e-bike. De helm heeft dezelfde stijl, de flair en hetzelfde beschermingsniveau als een bromfietshelm, maar het gewicht van een high-end fietshelm. Het brengt het beste van beide werelden samen: goed ventilerend, comfortabel, lichtgewicht, stevig met veel bescherming, een briljant vizier en de mogelijkheid om accessoires toe te voegen.
Speed Pedelec helm kopen? NTA8776 goedgekeurd - QicQ.
€ 1500 - € 1600 korting. Zondag 27 november is QicQ open van 10:00-17:00: ivm Black Friday. Turbo Como SL. Turbo Levo SL. Turbo Vado SL. Too belt drive. Bird Bike A Frame. Bird Bike V frame. Onderhoud elektrische fietsen. Occasions en demo's.' Accu's' en opladers. B Speed Plus. N Rogue 45. X Speed Pinion. Y Muse 45. Turbo Vado Aanbieding. Onderhoud speed pedelecs. Occasions en demo's.' Onderhoud elektrische bakfiets. Speed pedelec NTA8776. Lifestyle helmen 25km. € 400 - € 600 korting. € 800 - € 1000 korting. € 1200 - € 1400 korting. € 1500 - € 1600 korting. back to Home. Bekijk alle resultaten 0. Geen producten gevonden. Home Accessoires Fietshelmen. Speed pedelec NTA8776. Lifestyle helmen 25km. Herstel alle filters. Voor ebikes speed pedelecs. In Nederland is het dragen van een speed pedelec helm verplicht bij het rijden op een speed pedelec. Deze helm moet een goedgekeurde helm zijn die voldoet aan de norm NTA 8776:2016. Bekijk onze goedgekeurde NTA8776 fietshelmen. De modellen voor speed pedelecs lijken op die van gewone fietshelmen, maar er is een verschil! Met zo'n' speciaal ontworpen helm is uw hoofd beschermd tegen hogere valsnelheden.
Lazer speed pedelec-helmen - Outdoorguru.
Iedereen die wel eens op een speed-pedelec heeft gereden, weet dat met een snelheid van 45 km/h regen, stof, beestjes - en straks hagel - een rit kunnen verpesten, laat staan onveilig maken vanwege het slechtere zicht. Het vizier biedt bescherming en garandeert een helder blikveld op de weg en het verkeer.Het vizier kan worden weg geklapt als het erg lekker warm weer is. En over warm weer gesproken. De helm heeft 23 ventilatiegaten die het hoofd koel houden tijdens warme dagen. Bij koeler weer kan een kap de ventilatiegaten afdekken waardoor de Anverz NTA een dichte helm wordt. De Lazer Anverz NTA is een nieuwe helm voor speed-pedelecs. De prijs van de Lazer Anverz NTA bedraagt € 159,99, en € 199,99, in de MIPS versie. Hij is verkrijgbaar in het wit of in het zwart en in de maten S, M en L. Achtergrond NTA 8776 normering. Sinds de lancering van S-EPACs, ook wel bekend als speed-pedelecs elektrische fietsen met een maximumsnelheid van 45 km/u, vielen deze snelle e-bikes in dezelfde categorie als een bromfiets. In Nederland is daarom een bromfietshelm volgens de norm ECE R22 verplicht voor het rijden op een speed- pedelec.
De ultieme speed-pedelec helm - Van Dijk Bikes.
Wat dacht je van een vizier dat je ogen beschermd tegen vliegen en rijwind? Of van de ingebouwde verlichting die naast de reflectie zorgt voor extra zichtbaarheid. Ook is de helm voorzien van oorpads, deze beschermen tegen de kou en voorkomen het geluid van suizende wind langs je oren. Ook tegen de regen is deze helm gewapend met een geïntegreerde regenhoes. Maar naast al deze speciale gadgets voldoet de Abus Pedelec 2.0 natuurlijk ook aan de hoogste veiligheidseisen.
Fietshelm met vizier Test Giro Attack, Casco Speedster 2022.
Bekijk de fietshelm met vizier sale aanbieding. KW fietshelm met afneembaar vizier en verlichting. De KW fietshelm met afneembaar vizier en verlichting is de beste fietshelm met vizier. Deze helm heeft een handige vizier die me beschermd tegen de wind, en ik kan makkelijk mijn bril ophouden zonder hiermee de helm in de weg te zitten.
Eisen helm snelle e-bike bekend Fietsen123.
Dat er een speciale speed pedelec-helm is ontwikkeld, heeft alles te maken met de hoge snelheid van deze fietsen. Een reguliere fietshelm biedt bij deze snelheden niet voldoende bescherming, terwijl de bromfietshelm - gezien de fysieke inspanning die de speed pedelec-fietser levert - veel te warm zou zijn. Omdat minister Schultz toch een helmplicht in wilde voeren, was haar voorstel een speciale helm voor de speed pedelec te laten ontwerpen, zodat de helmplicht geen problemen gaat opleveren. Geen helmplicht voor gewone e-bike.
Helmentest Helmen Accessoires Speedpedelec-evolutie.
Bexley en Anverz hebben verwijderbare oorkleppen waarbij die van de Bexley het beste zijn. Zowel Bexley als Commuter, Anverz en Urban Pedelec hebben een niet getint vizier, voor de Commuter is tegen meerprijs optioneel een donkerder vizier verkrijgbaar. Meest opvallende is dat het vizier van de Bexley geheel in de helm kan verdwijnen en daar na gebruik ook niet kan beschadigen. De vizieren van Commuter, Anverz en Urban Pedelec kunnen snel beschadigen, ze zijn immers niet beschermd opgeborgen. Er verschijnt in het midden van het Bexley vizier 1 klein verticaal schuurstreepje. Het Bexley vizier is het dunste en meest flexibele met 1 mm dikte, de Commuter is 2 mm en de Anverz schat ik ook op 2mm.
Cratoni Commuter - Helm speed pedelec met vizier- ebike- NTA 8776.
De Commuter fietshelm voldoet aan de laatste wettelijke eisen Pedelec AT8776 norm en biedt extra bescherming ten opzichte van standaard fietshelmen. Denk hierbij aan bescherming van je slapen en nek. Tegelijk kun je goed voor de dag komen met deze helm, of je nu naar de zaak fietst of de helm voor vrije tijd gebruikt. Onder het transparante UV-beschermvizier kan probleemloos een optische bril worden gedragen. Cratoni ontmoet met zijn commuter helm precies aan de noden van de dagelijkse fiets-pendelaar. De eisen zijn veel hoger dan bij een normale fietshelm. Zo is de demping bij een impact duidelijk hoger. De wanddiktes van de helmschaal zijn opvallend sterk; het hele helmlichaam werkt massiever en voldoet daarbij aan de Speed-Pedelec-helmnorm NTA 8776 voor motor ondersteunde fietsen. De buitenschaal bedekt het hoofd aan de zijkant en pas recht het achterhoofd voldoende af. Tegen slecht weer kunnen de bovenste ventilatieopeningen worden gesloten. Toch ventileert de Cratoni Commuter ook in de zomer voldoende. Het ingebouwde vizier beschermt je tegen wind, regen, zon en insecten.
Cratoni - RS Bicycles Components.
De Cratoni Commuter is één van de vier goedgekeurde helmen die Cratoni aanbiedt voor de Speed pedelec Snelle e-bike Deze helm voldoet aan de NTA 8776 normering. Dankzij het speciale opklapbare vizier heeft u nooit last van vliegjes in uw ogen of tranende ogen. Het vizier is zo ontworpen dat brildragende mensen hun eigen bril op kunnen houden onder het vizer. De Commuter heeft een afsluitbare ventilatie. Daarnaast is de helm aan de achterzijde voorzien van LED verlichting. Bekijk alle details. Cratoni C-Breeze is onze high performance atleet - een ultra-lichtgewicht helm met zeer goede ventilatie.
Speedpedelec - Helmen - Fietskledij.
MET Helm Urban Grancorso Fluo Geel. MET Helm Urban Grancorso Zwart. Abus Fietshelm Pedelec Zilver NTA 8776. Abus Fietshelm Pedelec Blauw NTA 8776. Sorteer op Positie. Van hoog naar laag sorteren. Selectie verfijnen Merk. ABUS 10 artikelen. BONTRAGER 3 artikelen. CRATONI 2 artikelen. GIRO 6 artikelen. MET 2 artikelen. L 59-63 Cm 5 artikelen. Large 1 artikel. Large 58-62 Cm 2 artikelen. Large 58-63 cm 3 artikelen. M 55-59 Cm 6 artikelen. M/L 58-61 Cm 2 artikelen. Medium 9 artikelen. Medium 54-60 cm 3 artikelen. Medium 56-58 Cm 2 artikelen. S 51-55 Cm 5 artikelen. S/M 54-58 Cm 1 artikel. Small 3 artikelen. Small 51-57 cm 3 artikelen. Small 52-56 Cm 2 artikelen. €100,00, - €200,00, 12 artikelen. €200,00, - €300,00, 6 artikelen. €300,00, - €400,00, 5 artikelen. Verwijder dit artikel. Gratis verzending vanaf € 39. Twee échte winkels met werkplaats. Wil je niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe fietsen, trends, merken en exclusieve acties. Abonneer u op onze nieuwsbrief. Bike Center Heist-op-den-Berg. Klik hier voor onze openingsuren. Bike Center Lier. Klik hier voor onze openingsuren. Volg ons ook op.: Over Bike Center. Wetgeving Speed Pedelec.

Contacteer ons