Zoeken naar fietshelm voor speed pedelec

 
fietshelm voor speed pedelec
Zo kies je de veiligste fietshelm - Fietsen Mintjens. facebook-icon.
Beginnen doen we met de Speed Pedelec helm. Deze is speciaal gemaakt om met een 45 km per uur fiets te kunnen rijden. Hij is voorzien van verlichting en pinkers. Daarnaast zijn de achterkant en slaap extra beschermd. Bovendien is er een vizier toegevoegd om te vermijden dat er vliegjes in je ogen komen. Daarnaast kan je kiezen voor een gewone fietshelm die lichter in gewicht is en grotere koelingsgaten heeft.
Speed pedelec helmen - Rein Veenendaal Fietsen.
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen. Hybride - Trekking. Speed Pedelec 45 km. Vouw - Compact. Scooter 25 km/u. Scooter 45 km/u. Speed Pedelec 45km. Vouw - Compact. Tassen, Kratten Fietskarren. In de auto. Winter MTB schoenen. Winter race schoenen. Speed pedelec helmen. Arm-, Knie- Beenwarmers. Snor 25 km. Brom 45 km. Speed Pedelec 45km. Vouw - Compact. Tassen, Kratten Fietskarren. In de auto. Winter MTB schoenen. Winter race schoenen. Speed pedelec helmen. Arm-, Knie- Beenwarmers. Snor 25 km. Brom 45 km. Hybride - Trekking. Speed Pedelec 45 km. Vouw - Compact. Scooter 25 km/u. Scooter 45 km/u. Please login or create account. Log in/Create account. Kleding Helmen Speed pedelec helmen. Speed pedelec helmen. Er zijn 2 producten. Op uw speed pedelec bent u verplicht een helm te dragen. Maar dat is niet zomaar een fietshelm. Uw hoofddeksel moet voldoen aan de NTA8776-norm voor speed pedelec helmen.
Beste helm voor ebikes Top 5 Beste Getest Mooi, fijn en veilig 2022.
Beste merk ebike. Beste Stella elektrische fiets. fietsaccu reviseren of nieuw. Accu E-bike vervangen. Beste Ebike fietstas. Beste Speed Pedelec. Beste elektrische step met zadel. Beste accu ebike. Home Beste helm ebikes. Beste helm voor ebikes Top 5 Beste Getest Mooi, fijn en veilig 2022. 10 augustus 2022 door Peter. De beste helm voor ebikes is de Lazer CityZen KinetiCore Fietshelm. Eigenlijk was er het idee dat je een brommerhelm moest gaan dragen op een speed e-bike. Dat zou een vreemd gezicht zijn geweest voor dat type fiets, want wie gaat er nou met een integraalhelm op een fiets zitten? Bekijk de ABUS Hyban 2.0 helm aanbieding aanbieding. De beste helm en andere goede helmen.
Merida Pector e- MTB helm met Speed Pedelec-goedkeuring - Velozine. Merida Pector e- MTB helm met Speed Pedelec-goedkeuring - Velozine.
Ongetwijfeld helpt de snelheid op je e-mountainbike of speed pedelec hier beslist bij. Te veel ventilatie wil je ook niet, want onder koude omstandigheden wil je ook comfortabel naar je werk kunnen 'fietsen. De klep vooraan is verstelbaar. De Pector is leverbaar in twee maten: M 52-58 cm 350 gram en L 58-61 cm. Hij weegt 370 gram, wat een nette waarde is voor dit type helm. Je kan hem bij de Merida-dealer kopen voor € 179,95, of je bestelt hem online via www.merida.nl. Test Merida Pector ME-1 e- MTB helm.
LAZER INTRODUCEERT NTA GECERTI- FICEERDE SPEED PEDELEC-HELMEN - Ridersguide.
LAZER INTRODUCEERT NTA GECERTI- FICEERDE SPEED PEDELEC-HELMEN. Met de Anverz NTA en de Revolution NTA introduceert LAZER Sport twee Speed pedelec-helmen.Sinds de lancering van S-EPACs, ook wel bekend als speed pedelecs elektrische fietsen met een maximumsnelheid van 45 km/u, vielen deze snelle e-bikes in dezelfde categorie als een bromfiets volgens de nieuwe Europese verordening inzake goedkeuring en markttoezicht van twee- en driewielige voertuigen en quadricycles nr. In Nederland is daarom een bromfietshelm volgens de norm ECE R22 verplicht voor het rijden op een speed pedelec. Vanaf 1 januari 2017 mogen speed pedelec-gebruikers in Nederland een helm dragen die voldoet aan de NTA 8776-norm. Dit is een alternatief voor het verplicht dragen van een helm die voldoet aan ECE R22-norm. LAZER ANVERZ NTA. De LAZER Anverz NTA helm is ontworpen om perfect te passen bij een speed pedelec of een e-bike. De helm heeft dezelfde stijl, de flair en hetzelfde beschermingsniveau als een bromfietshelm, maar het gewicht van een high-end fietshelm. Het brengt het beste van beide werelden samen: goed ventilerend, comfortabel, lichtgewicht, stevig met veel bescherming, een briljant vizier en de mogelijkheid om accessoires toe te voegen.
Speciale helm voor de speed pedelec: NTA 8776-norm Auto en Vervoer: Fietsen.
Wanneer je namelijk een aanrijding krijgt dan keren verzekeraars doorgaans niet uit als blijkt dat je harder gereden hebt dan het toegestane maximum. In 2020 verplicht een helm dragen. Door een wetswijziging is het sinds 2017 verplicht om een helm te dragen wanneer je op een speed pedelec rijdt. Deze helmplicht geldt niet voor gebruikers van een gewone e-bike maar alleen voor speed pedelecs. Gelukkig gaat het hier niet om een bromfietshelm maar mag geopteerd worden voor een lichtere fietshelm.
Bontrager Charge Wavecel Speed Pedelec Helm 12GO Biking.
Mail bij beschikbaarheid. De Bontrager Charge Wavecel Speed Pedelec E45 fietshelm is gemaakt voor de fietser die ook bij een snelheid van 40 km/u het gevoel heeft zeer veilig te zijn. Dit kan met WaveCel de nieuwste en beste veiligheidstechnologie van het moment. De Charge Wavecel maakt zoals de naam al zegt onderdeel uit van de WaveCel serie. WaveCel is een nieuwe revolutionaire veiligheidstechniek die zowel directe als indirecte klappen opvangt en deze weg van je hoofd leidt, zo verschuiven dus de schalen in de helm en blijft je hoofd zo beschermt.
Speed bike - Fietshelm online kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
€ 153,99, € 209,99., Abus Pedelec 2.0 ACE Speed Pedelec Helm - Pearl White -S € 146,95., Abus Pedelec 2.0 Ace - Pearl White De Abus Pedelec 2.0 Ace is een luxe fietshelm die ideaal is voor gebruik in de grote stad.
Fietshelm: een kopzorg minder! - Helmen - Fietsen.
Een helm verkleint de kans op ernstig hoofdletsel met 69. Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid. Pedelec 2.0 ACE. NTA 8776 - goedgekeurd voor speed pedelec. LED-achterlicht USB oplaadbaar. Meer over de Pedelec 2.0 ACE. NTA 8776 - goedgekeurd voor speed pedelec. LED-achterlicht USB oplaadbaar. Meer over de Pedelec 2.0. Meer over de Pedelec 1.1. Meer over de Urban-I 3.0. Hyban 2.0 ACE. Meer over de Hyban 2.0 ACE. Meer over de Hyban 2.0. Meer over de Youn-I ACE. Hoe past je fietshelm het beste?
Pedelec helm kopen? Bekijk ons brede aanbod pedelec helmen!
De Pedelec 2.0 Mips biedt een combinatie van comfort en bescherming. Aangevuld met slimme features, is deze helm een optimale begeleider in het wegverkeer.In het verkeer in de grote stad is een. € 209,95, € 157,95., Alpina Altona Fietshelm Mat Zwart. Alpina heeft de beste helm voor jou ontwikkeld voor de stedelijke omgeving.De Altona heeft alles wat je nodig hebt voor op weg naar je werk, je toer door de stad en voor maximale veiligheid.- A. Lazer Anverz NTA Helm Mips E-Bike Led Zwart.

Contacteer ons