Zoeken naar fietshelm elektrische fiets

 
fietshelm elektrische fiets
E-bike helm kopen? Frank.
Getoonde producten: 1 - 27 van 27. Bekijk categorieën in Fietsen. Per 1 oktober is het in België verplicht om een helm te dragen op de 'snelle' elektrische fiets': de speed pedelec. Dit zijn e-bikes die een snelheid kunnen halen van 45 km/u. Buiten alle regels, is het natuurlijk erg verstandig om een helm te dragen. In dit menu vind je fietshelmen die geschikt zijn voor op de e-bike. Zoek je een fietshelm voor op de speed pedelec dan moet de helm aan de volgende 2 eisen voldoen: 1.
Een Elektrische Fiets Bied Heel Veel Voordelen En Comfort.
Combineer je elektrische fiets met een fietshelm. Doordat de elektrische fietsen een relatief hoge snelheid kunnen halen, is het verstandig ze te combineren met een fietshelm. Bij de speed pedelec is dit zelfs verplicht, net zoals dat je een helm draagt op de bromfiets en scooter.
Stel helm verplicht voor oudere e-bike-fietsers De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Ouderen op een elektrische fiets hebben grote kans op schedelhersenletsel met ernstige gevolgen. Annemijn Algra, arts in opleiding tot neuroloog UMC Utrecht John Wokke en hoogleraar neurologie UMC Utrecht 26 februari 2015, 02:00: Ouderen op elektrische fiets hebben meer kans op schedelhersenletsel. Beeld Marcel van den Bergh. De ANWB en onderzoekbureau Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid SWOV luidden op 6 februari 2015 bij minister Schultz van Haegen Infrastructuur de noodklok over de toegenomen fietsonveiligheid. Een van de voorgestelde maatregelen om de gevolgen van een ongeval voor fietsers te verminderen is het verplicht stellen van het dragen van een helm.
E-bike helm kopen?
Agu Kerio MTB fietshelm. Toon per 12. Om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, werken wij samen met verschillende vervoerders. Zo werken wij al jarenlang samen met PostNL en DPD. Voor zwaardere en/of kwetsbare producten schakelen wij de heren en dames van Transmission in. Wij selecteren de meest geschikte vervoerder voor jouw bestelling. Lees meer Lees minder. Retourneren is gratis. Niet tevreden met je bestelling? Bij Frank kun je kosteloos retourneren. Wij storten het geld zo snel mogelijk terug op je rekening. Op deze pagina vind je meer informatie over het retourproces. Mocht je nog vragen hebben over Levering Retour dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Lees meer Lees minder. Heb je advies nodig? Heb je een vraag over een product of over jouw bestelling? Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder. gebaseerd op 1824 beoordelingen. Kopersbescherming tot €2.500,-., Kopersbescherming tot €2.500,-., 10 augustus 2021. Fijne shop.Flexibel en snel geleverd. 6 augustus 2021. Snelle en correcte levering. 19 juli 2021. prima helm snelle levering.
Beste helm voor ebikes Top 5 Beste Getest Mooi, fijn en veilig 2022.
Beste merk ebike. Beste Stella elektrische fiets. fietsaccu reviseren of nieuw. Accu E-bike vervangen. Beste Ebike fietstas. Beste Speed Pedelec. Beste elektrische step met zadel. Beste accu ebike. Home Beste helm ebikes. Beste helm voor ebikes Top 5 Beste Getest Mooi, fijn en veilig 2022. 10 augustus 2022 door Peter. De beste helm voor ebikes is de Lazer CityZen KinetiCore Fietshelm. Eigenlijk was er het idee dat je een brommerhelm moest gaan dragen op een speed e-bike. Dat zou een vreemd gezicht zijn geweest voor dat type fiets, want wie gaat er nou met een integraalhelm op een fiets zitten? Bekijk de ABUS Hyban 2.0 helm aanbieding aanbieding.
Fietshelm kopen? Je vindt het grootste assortiment bij HBS!
Hoe moet een fietshelm zitten? De juiste maat helm kan je kiezen door de omtrek van je hoofd op te meten, zo ongeveer 2 centimeter boven je wenkbrauwen. Natuurlijk moet de helm comfortabel zitten, zeker wanneer je lange afstanden fietst. De helm mag in ieder geval niet te los of te strak zitten. Laatst bekeken producten. Simson Reparatie Doosje Normaal. Park Tool THT6 Torx T-Sleutel T6 - Groen/Zilver. Cortina Reparatieset tbv. Stuurslot 1 1/8" - Zwart. Achterwiel 28x1 1/4 ZAC19R 7-Speed Body Quick Release Zwart. HBS Fietsverlichting Led Frame verlichting - Blauw. € 14,96, € 8,95., Voorwiel Freestyle 20 Inch BMX 48 Gaats 14mm As - Zwart. € 50,76, € 44,95., Widek Snelbinder Spin 4-Arm 50cm x 9mm. Abus Vizier tbv. Pedelec 2.0 Ace - Grijs Transparant. € 49,95, € 41,95., Benson Retro Fietsbel Ø57mm Classic Koper - Koper. € 9,95, € 6,95., Ergotec Monaco Handvatten 135/92mm Leer - Chocolade Bruin. Vittoria Buitenband Tattoo 29 x 2.30 - Zwart. € 36,99, € 27,95., M-Wave Bike Lift Strong Fietslift E-Bike tot 57Kg - Zwart.
Op zoek naar een goedgekeurde speed pedelec helm? Fietsen van Stenis heeft uitgebreide keuzee - Fietsen van Stenis: fietsenwinkel Zutphen en Warnveld, deskundig advies.
Per 1 januari 2017 is voor rijden op een speed pedelec fiets een geschikte helm verplicht en moet de fiets een geel kentekenplaatje hebben. Daarnaast moet de fietser, net als de brommer, de autorijbaan gebruiken. Voor een gewone elektrische fiets maximaal 25 kilometer per uur zijn deze maatregelen niet van toepassing en mag zonder helm worden gefietst. Vraag is natuurlijk of dat verstandig is. Cratoni speed pedelec helmen. Het Duitse merk Caroni maakt innovatieve helmen, die meermaals prijswinnaar zijn door het ontwerp. Zo won de Vigor Commuter speedbike helm een Eurobike award. Het topmodel de Cratoni Smartride kun je met je smartphone verbinden en heeft verlichting en een ingebouwde crash sensor aan boord, die een melding kan sturen in geval van een ongeluk.
Fietshelm kopen Fietsenwinkel.nl.
De overheid heeft bepaald dat voor deze supersnelle elektrische fietsen een helmplicht van kracht is. En dat is een goede beslissing aangezien deze fietsen snelheden van wel 45 km per uur kunnen bereiken. Niet alleen voor het berijden van speed pedelecs is het van belang dat je een fietshelm draagt, ook voor het fietsen op e-bikes is het zeker een belangrijk accessoire. Met een reguliere e-bike, dus geen speed pedelec, kun je ook aanzienlijke snelheden bereiken. Met een e-bike kun je namelijk wel tot 25 km per uur fietsen. Als je een dagelijkse autobestuurder bent dan lijkt dit wel mee te vallen, maar als je op de fiets zit voelt dit toch erg snel aan.
Getest: fietshelm met Wavecel voor op snelle e-bikes RTL Nieuws. Icon chevron-right.
- files - km. Alle 118 artikelen. Elektrische fietsen Getest: fietshelm met Wavecel voor op snelle e-bikes. 27 mei 2019 15:47: Aangepast: 27 mei 2019 18:10.: Een gewone fietshelm heeft een kunststof schaaltje en wat schuim om je hoofd te beschermen. Wavecel van Bontrager maakt dat opeens een achterlijk idee. We testten de Charge Wavecel Commuter-helm die ook voor speed pedelecs geschikt is. Ik begrijp heel goed dat je op een speed pedelec of een racefiets beter een helm op kan zetten. Maar als ik zo'n' ding dan van dichtbij bekijk met dat dunne laagje plastic en dat piepschuim aan de binnenkant, dan vraag ik me af of de mate waarin ik voor lul fiets enoncomfortabel ben opweegt tegen de extra veiligheid die het ding me zou bieden.
Helm voor elektrische fiets, de eisen zijn bekend - Elektrabikes.nl.
Dit omdat de wet voor snelle elektrische fietsen sneller dan 25 km/u, met een maximum van 45 km/u begin volgend jaar veranderd. Om gebruikers van deze speed e-bikes S-EPAC te voorzien van een geschikte helm, heeft een internationale projectgroep nu de eisen aan een dergelijke helm in de norm NTA 8776 vastgelegd. De nieuwe norm is nu beschikbaar bij NEN, daarmee kunnen fabrikanten beginnen met het maken van veilige helmen die aan de eisen van de nieuwe wet voldoen. De nieuwe norm is grotendeels gebaseerd op de oudenorm EN 1078 voor fietshelmen. Speed e-bikes vallen volgens Europese richtlijnen in dezelfde categorie als een bromfiets. In Nederland geldt dan ook een bromfietshelmplicht helm volgens ECE R22 bij het gebruik van een speed e-bike. Berekend op hogere valsnelheden. In afwijking van de bromfietshelmplicht mag in Nederland vanaf 2017 ook worden gebruikgemaakt van een helm die voldoet aan NTA 8776. Een helm die voldoet aan NTA 8776 lijkt op een fietshelm, maar is berekend op hogere valsnelheden en beschermt een groter deel van het hoofd.

Contacteer ons