Zoeken naar e-bike helm

 
e-bike helm
Op zoek naar een goedgekeurde speed pedelec helm? Fietsen van Stenis heeft uitgebreide keuzee - Fietsen van Stenis: fietsenwinkel Zutphen en Warnveld, deskundig advies.
Fietshelm Abus Pedelec 2.0 ACE met vizier. goedgekeurde speed pedelec helm leverbaar in verschillende kleuren en maten. € 199, 00 Prijs per stuk. Helm verplicht voor snelle ebike. Per begin 2017 is het voor fietsers met een ebike die 45 km/h haalt het dragen van een helm verplicht. Zeker een goede zaak, vanwege de hoge snelheden die op een speed pedelec gehaald kunnen worden. Speed pedelec helmen verschillen op een aantal puten van andere helmen als bijvoorbeeld de racefietshelm. Zo is de fietshelm bij de slapen en aan de achterzijde lager. Dit om ervoor te zorgen dat je op kwetsbare delen van je hoofd ook goed beschermt bent. De schaal van de speed pedelec helm is verder ook van dikker schuim gemaakt. Daarnaast heeft de helm een vizier om slecht zicht door tranende ogen te voorkomen. Fietshelm met ventilatie. In vergelijking met een racefiets helm heeft de speed pedelec helm kleinere luchtgaten. Dit omdat koeling iets minder belangrijk is dan op een racefiets vanwege de elektrische ondersteuning.
Fietshelmen, veilig en comfortabel - AGU everydayriding - AGU.
Wout van Aert Collab collective. Bike and the city. 5 Lockdown tips. Cit-E Led Helm IV. In 4 kleuren. In 3 kleuren. XC MTB Helm. In 4 kleuren. Transsonic Helm MIPS. In 2 kleuren. Vigarous Helm MIPS. In 2 kleuren. Urban Pedelec Helm. In 3 kleuren. In 3 kleuren. In 2 kleuren. Subsonic Helm MIPS. In 2 kleuren. Urban Pedelec Helm Hi-vis. In 4 kleuren. Kids Go Helm Kids. In 4 kleuren. Trail MTB Helm. In 3 kleuren. In 2 kleuren. Strato Helm Hi-vis. Civick Helm Hi-vis. Civick Led Helm. In 2 kleuren. In 1 kleur. Kids Helm Kids. In 1 kleur. CIT-E LED Helm III. In 1 kleur. Prijs laag - hoog. Prijs hoog - laag. Van wielrenhelm tot mountainbikehelm, van e-bike helm tot pedelec helm.
Fietsen bij de buren: dit zijn de regels Fietsen123.
Handsfree bellen met een oortje mag wel, maar daarbij moeten dan de omgevingsgeluiden goed hoorbaar blijven. Een fietshelm is niet verplicht, maar fietsers met een e-bike krijgen wel het advies een helm te dragen. Voor- en achterverlichting is verplicht, maar hoeven niet per se vast te zitten aan de fiets.
Fietshelm: een kopzorg minder! - Helmen - Fietsen.
Recent hebben Australische onderzoekers nog geschat dat bij het dragen van een helm het risico op ernstig hoofdletsel met 69 afneemt en op ernstig hersenletsel zelfs met 65 afneemt! In Nederland is het dragen van een helm op de e-bike helaas nog niet zo algemeen geaccepteerd als bij bijvoorbeeld wielrenners of mountainbikers, maar daar gaat ABUS verandering in brengen, want een kopzorg minder, dat wil toch iedereen? Pedelec 2.0 ACE. Hyban 2.0 ACE. Een helm verkleint de kans op ernstig hoofdletsel met 69. Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid. Pedelec 2.0 ACE. NTA 8776 - goedgekeurd voor speed pedelec. LED-achterlicht USB oplaadbaar. Meer over de Pedelec 2.0 ACE. NTA 8776 - goedgekeurd voor speed pedelec. LED-achterlicht USB oplaadbaar. Meer over de Pedelec 2.0. Meer over de Pedelec 1.1. Meer over de Urban-I 3.0. Hyban 2.0 ACE. Meer over de Hyban 2.0 ACE. Meer over de Hyban 2.0. Meer over de Youn-I ACE. Hoe past je fietshelm het beste?
E bike helm kopen? Top merken E bike helmen! - Mantel.
Een E bike helm geeft je extra veiligheid wanneer je met de E-bike de weg op gaat. Vooral wanneer je hogere snelheden haalt op jouw elektrische fiets is een E bike helm van groot belang. Prijs laagste eerst. Prijs hoogste eerst. Abus Urban-I 3.0. Abus Hyban 2.0. Abus Pedelec 1.1. MET Mobilite MIPS. Ben je tevreden met het assortiment? Lees meer op ons blog. Fietshelmen - Welke fietshelm is geschikt voor mij?
E-bike-helmen online kopen Bergfreunde.nl.
Voer een andere zoekterm in. alleen producten met korting. Hier vind je fietshelmen die voldoen aan de NTA 8776-norm en dus ook geschikt zijn voor het fietsen op speedpedelecs. Producten per pagina. Pector ME-1 Fietshelm. Pepper Solid Color Fietshelm. Speed Pedelec Helm Fietshelm. Cruizer NTA Fietshelm. Bergfreunde News abonneren. ONTVANG EEN 5-WAARDEBON. Bergfreunde News abonneren. Bergfreunde News abonneren. ONTVANG EEN 5-WAARDEBON. voor heren voor dames.
E-bike helm kopen Amsterdam - Amsterdam's' Scootercity.
IN3 termijnen betalen. Meer dan 800 scooters op voorraad. Officieel dealer van alle grote merken. Gratis verzending boven €60,-., Ruim aanbod e-bikes. Accessoires Helmen E-bike helm. Prijs: laagste eerst. Prijs: hoogste eerst. Productnaam: A tot Z. Productnaam: Z tot A.
Deze 'e-bike' pet'' is de meest stijlvolle helm voor op je elektrische fiets.
Deze helm is bedacht en ontworpen door SpaceX-ingenieurs David Hall en Jordan Klein, nadat de zus van David Hall slachtoffer werd van een auto-ongeluk op haar elektrische fiets. Mijn zus Rachel raakte betrokken bij een auto-ongeluk op een kruispunt bij het Diamond Park, vlakbij de Temple Universiteit in Philadelphia. Ze droeg geen helm en lag vier maanden in coma, aldus David Hall. Gelukkig is ze nu weer hersteld, maar er zijn meer mensen die geen hoofdbescherming dragen op een elektrische fiets, vaak vanwege comfort en stijl. Dus bedachten wij de helm die wel stijlvol en comfortabel is. De Park Diamond, vernoemd naar het Diamond Park in Philadelphia, werd aanvankelijk gelanceerd via een een crowdfunding op Indiegogo. Daar is genoeg geld ingezameld om de Park Diamond daadwerkelijk in productie te brengen. Je kunt de 'e-bike' pet hier vooruit bestellen. Vroege vogels krijgen korting. Je bestelt een helm voor omgerekend 79 euro.
Fietshelm bewust kiezen? Aanbod nieuwe fietshelmen voor e-bike en speed pedelec - Fietsparadijs.com.
- Meisjes fietshelm. - Jongens fietshelm. - Kinderfietshelm accessoires. - Loopfiets meisjes. - Loopfiets jongens. - Loopfiets hout. - Loopfiets aluminium. - Loopfiets staal. - Loopfiets kunststof. - Loopfiets 1 jaar. - Loopfiets 2 jaar. - Loopfiets 3 jaar. - Loopfiets 4 jaar. - Loopfiets 5 jaar. - Fietsendrager Thule. - Fietsendrager auto. - Fietsendrager trekhaak. - Fietsendrager zonder trekhaak. - Fietsendrager dak. - Fietsendrager 3 fietsen. - Fietsendrager inklapbaar. - Fietsendrager accessoires. - Voor fietstas. - Voor fietsslot. - Voor fietsmand. - Voor fietskrat. - Voor fietsstoeltje. - Voor fietsdrager. - Adapter montage. - KLICKfix houder adapter. - Navigeren op fiets e-bike.
Helm voor elektrische fiets, de eisen zijn bekend - Elektrabikes.nl.
Elektrische fietsen faq. Verzekeren van een elektrische fiets. Elektrische fietsen faq. Verzekeren van een elektrische fiets. Uitgelicht Helm voor elektrische fiets, de eisen zijn bekend. Op initiatief van RAI Vereniging is binnen NEN Nederlands Normalisatie instituut gewerkt aan een norm voor een helm voor speed-pedelec rijders. Dit omdat de wet voor snelle elektrische fietsen sneller dan 25 km/u, met een maximum van 45 km/u begin volgend jaar veranderd. Om gebruikers van deze speed e-bikes S-EPAC te voorzien van een geschikte helm, heeft een internationale projectgroep nu de eisen aan een dergelijke helm in de norm NTA 8776 vastgelegd. De nieuwe norm is nu beschikbaar bij NEN, daarmee kunnen fabrikanten beginnen met het maken van veilige helmen die aan de eisen van de nieuwe wet voldoen. De nieuwe norm is grotendeels gebaseerd op de oudenorm EN 1078 voor fietshelmen. Speed e-bikes vallen volgens Europese richtlijnen in dezelfde categorie als een bromfiets. In Nederland geldt dan ook een bromfietshelmplicht helm volgens ECE R22 bij het gebruik van een speed e-bike.

Contacteer ons