Zoeken naar abus e-bike helm

 
abus e-bike helm
Abus heeft helm voor snelle e-bike - Elektrabikes.nl.
Nieuws Abus heeft helm voor snelle e-bike. De Abus Pedelec is één van de eerste fietshelmen die voldoen aan de eisen voor snelle e-bikes. In dit artikel schreven we al over de normering waaraan een helm voor een speed pedelec vanaf 1 januari 2017 moet voldoen.
ABUS Fietshelm Pedelec 520104011000.
Hangslot serie 83. Overzicht Hangslot serie 83. BOM Tech Data count.: Met de Pedelec biedt ABUS een veilige en comfortabele fietshelm, die speciaal is aangepast aan de behoeften van E-bikerijders. Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal.'
Abus Pedelec High Speed E-bike helm kopen?
Abus Pedelec High Speed E-bike helm. Abus Pedelec High Speed E-bike helm. Dubbelklik en scroll om in te zoomen. Dubbelklik en scroll om in te zoomen. Dubbelklik en scroll om in te zoomen. Dubbelklik en scroll om in te zoomen.
Helmen voor de e-bike en speed pedelec - De Fietser.
De speed pedelecs zijn elektrische fietsen waarmee je wel 45 kilometer per uur mee kan rijden. Het is sinds 2017 wettelijk verplicht om een helm te dragen op een speed pedelec! En dat is geen overbodige luxe want een helm verkleint de kans op een ernstig hoofdletsel met wel 69. Dat is wetenschappelijk bewezen is door de Stichting wetenschappelijk onderzoek fietsveiligheid. Abus introduceerde in 2017 de pedelec helm, speciaal ontwikkeld voor de bestuurders van een speed-pedelec en geconstueerd om te voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Abus stond niet stil en is dit jaar gekomen met de opvolgers van de Abus pedelec. Met nieuwe kleuren, verbeterde eigenschappen en nog veiliger. Maar een helm op een standaard e-bike is ook aan te raden. De XLC-city helm is een mooie en lichte helm. De XLC city-helm is een stijlvolle helm met een comfortabele pasvorm.
Fietshelm kopen? Beste prijs-kwaliteit fietshelmen Decathlon.nl. Decathlon.
4.2/5 Op basis van 29799 reviews. FIETSHELM KOPEN BIJ DECATHLON. Bij Decathlon staat veiligheid hoog in het vaandel en biedt daarom zowel een fietshelm dames of heren als een fietshelm voor kinderen aan. Of je nu aan mountainbiken MTB doet of op een BMX rijdt, op een racefiets of stadsfiets rijdt; een fietshelm kan nooit kwaad en is in sommige gevallen juist noodzakelijk. Zo is op de racefiets een fietshelm een must, vanwege de snelheid en de daardoor grotere gevolgen van eventuele val. De racefiets helm van Btwin is licht, verstelbaar en comfortabel.
Fietshelmen kopen CANYON NL. Loading. Canyon. Canyon. Facebook. Instagram. Twitter. Youtube. Loading.
Of je nu zoekt naar een superlichte helm voor op de weg of een downhill helm die tegen een flinke stoot kan, in ons uitgebreide assortiment vind je helmen voor elk budget en elke rijstijl. In elke prijsklasse en categorie bieden onze helmen buitengewone bescherming. Alle producten van categorie Helmen. 33 artikelen Reset. Bekijk meer Bekijk minder Generation. Bekijk meer Bekijk minder Size. Bekijk meer Bekijk minder Price. Bekijk meer Bekijk minder. Deze kleur is enkel verkrijgbaar voor leden. Abus X Canyon Airbreaker Road Cycling Helmet. Deze kleur is enkel verkrijgbaar voor leden. Abus X Canyon Gamechanger Road Cycling Helmet. Deze kleur is enkel verkrijgbaar voor leden. Abus Alpecin-Fenix Airbreaker Road Cycling Helmet. Deze kleur is enkel verkrijgbaar voor leden. Giro Agilis Road Cycling Helmet. Deze kleur is enkel verkrijgbaar voor leden. Abus X Canyon Stormchaser Road Cycling Helmet. Deze kleur is enkel verkrijgbaar voor leden. Alpecin-Fenix Pro Team Gamechanger Road Cycling Helmet. Was 199,95, €. Je bespaart 40 €. Deze kleur is enkel verkrijgbaar voor leden. Abus X Canyon Gamechanger TT Helmet. Deze kleur is enkel verkrijgbaar voor leden. Bell Stratus MIPS Road Cycling Helmet.
Fiets kopen? Alle A-Merken voor scherpe prijzen Fietsvoordeelshop.nl.
Van alle fietsers die in Nederland gewond raken, loopt bijna een derde hoofd- en/of hersenletsel op. Vooral elektrische fietsers raken ernstiger gewond bij een ongeluk. Zij rijden doorgaans sneller, maar zijn vaak ook ouder en daardoor kwetsbaarder. Wie er ook gewond raakt en wat de oorzaak ook is, onderzoek toont aan dat het dragen van een fietshelm de kans op ernstig hoofdletsel aanzienlijk verkleint. Volgens stichting wetenschappelijk onderzoek verkeersveiligheid verkleind het de kans op ernstig hoofdletsel zelfs met 69! Abus is vooruitstrevend als het gaat om fietshelmen en technologieën. De huidige Abus helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design. De helmen worden in diverse laboratoria uitvoerig getest op aerodynamica, comfort en crash bestendigheid. Het innovative karakter heeft geleidt tot een breed scala aan doorontwikkelde helmen die voldoen aan strenge eisen en over veel handige snufjes beschikken. Op zoek nog een goede helm? Een populair model voor volwassen is de Abus Pedelec 2.0 geschikt voor speed pedelecs en e-bikes en voor kinderen de Abus Smilley 2.0 royal.
Product niet gevonden!
Zo snel mogelijk geleverd Gratis verzenden vanaf €50,-., Reparatie inplannen Contact Account Inloggen 0. Kinderfietsen t/m 22 inch. Jeugdfiets 24 26 inch. Aandrijving en versnelling. Aandrijving- en versnellingsonderdelen en accessoires. Tandwielen en cassettes. Aanhangers en fietskarren. Fietsaanhangers onderdelen en accessoires.
Testrapport beste fietshelm voor in de stad E-bike.nl.
Elektrische fiets met middenmotor. Abus In-vizz Ascent. Ben je op zoek naar een sportieve helm die ook inzetbaar is bij stadsritten en woon-werkverkeer? Deze helm voldoet mogelijk aan je eisen. De Abus In-vizz AscentDe Abus In-zz Ascent is een sportieve helm gericht op rijders die prestaties willen. €119,99, €159,00, Bekijken. 2 Lazer Anverz NTA. Ben je op zoek naar een specifieke e-bike helm voorzien van een complete uitrusting aan moderne snufjes? Deze helm is het overwegen waard. De Lazer Anverz NTADe Lazer Anverz NTA is een helm specifiek gericht op e-bikers die de helm gebruiken. 3 Abus Hyban. Ben je op zoek naar een helm voor stadsritten en woon-werkverkeer? Deze helm is ontworpen voor deze eisen.De Abus HybanDe Abus Hyban is een echte stadshelm. Het ontwerp oogt praktisch, stijlvol en functioneel. De helm is relatief zwaar, en is. beste fietshelm 2020. Vergelijk beste koop geteste fietshelmen. Table of Contents. Wanneer ben je verplicht een helm te dragen? Waarom is het dragen van een helm zo belangrijk? Waar moet je op letten bij de aanschaf van een helm? Welke verschillende soorten urban helmen zijn er?
E bike helm kopen? Top merken E bike helmen! - Mantel.
61 cm 5. 62 cm 5. 63 cm 4. 64 cm 3. 65 cm 1. Superstore Utrecht 2. Superstore Rotterdam 2. Superstore Arnhem 3. Superstore Den Bosch 3. Ben je tevreden met de filter opties? Heb je een vraag? Neem contact op met de klantenservice. E-Bike Helmen 5. Een E bike helm geeft je extra veiligheid wanneer je met de E-bike de weg op gaat. Vooral wanneer je hogere snelheden haalt op jouw elektrische fiets is een E bike helm van groot belang. Prijs laagste eerst. Prijs hoogste eerst. Abus Urban-I 3.0. Abus Hyban 2.0. Abus Pedelec 1.1. MET Mobilite MIPS. Ben je tevreden met het assortiment? Lees meer op ons blog. Fietshelmen - Welke fietshelm is geschikt voor mij?

Contacteer ons